Maandelijkse Barbierwandelingen

Eén keer per maand organiseert Waterwegen en Zeekanaal  een activiteit voor het publiek. Deze activiteit wordt begeleid door de Barbiergidsen. Iedereen kan deelnemen en het is volledig gratis.

Je hoeft je deelname niet aan te kondigen, maar wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan kan je je deelname bevestigen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. 

Alle tochten duren ongeveer 2 uur en zijn ongeveer 4km. Met stevige wandelschoenen of regenlaarzen leg je de werftocht comfortabel af.

Hieronder vind je alvast de data van de activiteiten, de inhoud van de activiteit zullen we later nog aanvullen.

Kabouterwandeling

Voor de allerkleinsten (0 tot 9 jaar)

Zaterdag 2 september – start om 14.00u

Vertrek: grasveld kasteel Wissekerke,

Koningin Astridplein 17 Bazel

“Help ons! Help ons!” Vanuit het grote dierenbos van Fabeltjesland klinken luide

hulpkreten. De kabouters, dieren en planten zijn bang, want in de Fabeltjeskrant staat een artikel over de Boze Madam die op bezoek komt. Zij wil het bos laten kappen om er mensenhuizen te zetten, maar dan verliezen alle dieren en kabouters hun huisje.

Komen  jullie de elfen Ghelfie en Frelfie helpen om de Boze Madam op andere gedachten te brengen? Beleef mee hoe onze bosvrienden leven en ontdek wat zij nodig hebben. Zet je pinnenmuts op en ga goedgemutst mee op zoek naar de dieren in het bos.

Mama, papa of grootouders kunnen hun kaboutertje bijstaan tijdens de wandeling.

Vergeet je stapschoentjes en aangepaste kledij niet.

 

Deze wandeling is rolstoel- en buggytoegankelijk. Deelnemen is volledig gratis. We willen je vragen om zeker in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0474 39 20 50. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma.

Rustige herfstwandeling

ZONDAG 1 OKTOBER

Meer info volgt

Paddenstoelenwandeling

ZONDAG 5 NOVEMBER - START OM 14U00

Vliet en getijdenwandeling

ZONDAG 3 DECEMBER – van 14 tot 16 u