Van 2 tot 4 uur.

Je kan met de fiets door sommige delen van het gebied. Daar stellen wij trajecten op maat voor. Met of zonder tussenstop? Vooral natuur of vooral toerisme of landbouw? Je kiest maar. Eventueel kan je ook voor- en namiddag nemen en in een horecazaak naar keuze boterhammen opeten of à la carte eten.

 

Fietsen en fietsenmakers vlakbij

Velodroom  Bazelstraat 203  Kruibeke

Fietsen Steensens Kruibekestraat 79  Bazel

Erik D'Eer Nieuwe Baan 187  Bazel 

Op de website ontdekkruibeke.nu vind je een keuze aan speciale voertuigen voor mensen met een beperking of gewoon voor prettige groepsuitstappen. Dank zij een oortjessysteem kunnen daarmee ook gegidste uitstappen gemaakt worden: een aanrader.

 

Fietsen over en naast het water (18km)

In deze fietstocht begeleiden wij een rondtoer in de polders van Kruibeke van ongeveer 2 uur, afhankelijk van de toegankelijkheid en de werken. De totale afstand van 18 km is bij benadering.Voor- of nadien fiets je zelf een korte ronde over de dijken in Bazel, Rupelmonde en Wintam. Je neemt onderweg 3 veren. (voor afvaarttijden W&ZLet op: enkel mogelijk in de zomermaanden!

 Fietsknooppunten: 71 72 54 31 34 30 70

Fietsen over en naast het water (34km)

In deze fietstocht begeleiden wij een rondtoer in de polders van Kruibeke van ongeveer 2 uur. De totale afstand van 34 km is bij benadering.Voor- of nadien fiets je zelf een korte ronde over de dijken in Bazel, Rupelmonde, Temse, Hingene en Wintam. Je neemt onderweg 2 veren en de Scheldebrug.  (voor afvaarttijden W&Z)

Fietsknooppunten: 71 72 86 74 75 03 01 54 31 34 30 70