Maandelijkse Barbierwandelingen

Eén keer per maand organiseert De Vlaamse Waterweg nv in samenwerking met Scalluvia  een activiteit voor het publiek. Deze activiteit wordt begeleid door de Barbiergidsen. Iedereen kan deelnemen en het is volledig gratis.

Je hoeft je deelname niet aan te kondigen, maar wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan kan je je deelname bevestigen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. 

Alle tochten duren ongeveer 2 uur en zijn ongeveer 4km. Met stevige wandelschoenen of regenlaarzen leg je de werftocht comfortabel af.

Hieronder vind je alvast de data van de activiteiten, de inhoud van de activiteit zullen we later nog aanvullen.

Beverpadden en Sinksepeirde

Voor jong en oud

Zondag 9 juni 2019  14.00 tot 16 u

Vertrek: Rondpunt op het einde van de Dijkstraat in Rupelmonde

 

Barbiergidsen Nine, Antoine, Frank, Bart, Paula en Hans nemen je mee naar een prachtig plekje in de Rupelmondse kreek, namelijk het Beverpad. Tijdens deze wandeling, geniet je niet alleen van een prachtig uitzicht en de vele diertjes die in de kreek leven, maar de Barbiergidsen onthullen er alle geheimen over het Sinksepeird. Nog nooit gehoord van het Sinksepeird? Kom dan mee wandelen en je komt er alles over te weten.


Deelnemen is volledig gratis. Voorzie je van aangepaste kledij, wandelschoenen, verrekijker en fototoestel! Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan programma. Deze wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers, wel voor kinderwagens. Honden aan de leiband zijn welkom.

Kruibeekse kreek

ZONDAG 7 JULI

van 14u00 tot 16u00

info volgt

Polder en geboerte per velo

FIETSTOCHT

Zondag 04 augustus

Start 14 u

info volgt

Kleuterwandeling 4 tot 7 jaar

Voor kinderen van 4 tot 7 jaar

ZATERDAG 7 september  start om 14 u

info volgt

Vilain XIIII-wandeling

Zondag 06 oktober

Start 14 uur

info volgt

Paddenstoelenwandeling

Zondag 03 november -  14.00u - 16.00u

info volgt

Bazelse bossen

Zondag 01 december -  14.00u - 16.00u

info volgt